Afgelopen weekend vierden we het 75-jarige bestaan van ons bedrijf De Wit Bunkering. Deze mooie gebeurtenis valt samen met de 25ste verjaardag van het zusterbedrijf BTB. Redenen genoeg om onze medewerkers te bedanken met een groot (nautisch getint) feest.

Het team verzamelt zaterdagochtend vroeg aan de gebouwen om een dag vol plezier aan te vatten. Met de bus trekken we naar Colijnsplaat waar een vloot van 9 zeiljachten op ons ligt te wachten. De combinatie van een mooie lentenzon en een aangename bries maakt dat de zeilcondities ideaal zijn. Van de Oosterschelde steken we door naar het Veerse meer, de zeillocatie bij uitstek voor een mooie dag op het water.

Voor een deel van ons team werd een landactiviteit voorzien in Middelburg. Een leuk stadsspel en vervolgens een rit op elektrische scooters creëerde een ideale setting om de mooie omgeving van het Veerse Meer te ontdekken. Na de activiteiten werd er verzameld in het Fletcher hotel voor een apero aan het water. Genieten van het mooie weer en verhalen uitwisselen over de avontuurlijke dag. De toon werd meteen gezet voor een leuke avond.

Met een mooie speech bedankten Peter & Ilse het hele team voor de geleverde inzet de afgelopen jaren. In het bijzonder werd Martine in de bloemetjes gezet. Ze werkt al 30 jaar voor De Wit Bunkering! Na een lekkere en uitgebreide maaltijd werden de benen losgegooid op muziek van vroeger en nu. De Nederlandse gastheren gaan de passage van onze enthousiaste equipe niet snel vergeten.

Zondag werd, door sommige met kleine ogen, opgestart met een ruim ontbijt. Uitslapen zit er niet in, want ook vandaag staat een leuke activiteit gepland. We zijn welkom bij De Vikings waar we in echte Noorse stijl een spoedcursus ‘bouw van vikingschip’ krijgen. De verschillende teams nemen het vervolgens in een authentieke race tegen elkaar op waar het gele team  zich tot winnaar troont onder leiding van kapitein Frank Vandenbroeck . De prijs van de creatiefste boot ging naar het oranje team. Al dat waterplezier heeft de honger van onze aanwezigen aangewakkerd en we sluiten het weekend af met een goede BBQ. Bedankt voor alles!

P.S: NIEUWSFLASH

Tijdens de zeiltocht vond één van onze boten een gekapseisde valk op hun weg. De jongeren waren verrast door de harde wind en kregen hun boot niet meer recht. In het koude water, zonder reddingsvest, begonnen ze onderkoeld te geraken dus onze hulp kwam net op tijd. We namen de ongelukkige zeilers aan boord en gaven ze warme kledij. De hulpdiensten werden verwittigd en zo was de reddingsactie geslaagd. Veiligheid op het water is essentieel, spring gerust eens binnen bij Nassau Scheepsbenodigdheden zodat u veilig en gerust het water op kan in de toekomst.

Geef een reactie