Een reddingsvest, zoals de naam al doet vermoeden, red levens als mensen ongewild te water raken. In zo’n noodsituatie wil je zeker zijn dat je vest perfect functioneert, daarom is het regelmatig laten keuren van je reddingsvest een verstandige keuze. Nassau Scheepsbenodigdheden is een erkend keuringsstation en onze opgeleide werknemers verzorgen met veel plezier het nazicht van jouw reddingsvest.

wanneer laten keuren?

Je automatische reddingsvest gaat niet onbeperkt mee. Hoe intensiever je jouw reddingsvest gebruikt hoe sneller de kwaliteit erop achteruit kan gaan. Tien jaar is ongeveer de levensduur van je vest, maar op voorwaarde dat deze goed onderhouden wordt en regelmatig geïnspecteerd wordt. We raden het aan om dit tweejaarlijks te doen bij recreatief gebruik en jaarlijks bij dagelijks/professioneel gebruik.

Hoe verloopt het nazicht?

U brengt uw reddingsvest bij ons binnen in de winkel of u kan uw reddingsvest meegeven met een bunkerboot van De Wit Bunkering of tijdens een levering van Nassau. Vervolgens gaat ons team aan de slag met het nakijken van volgende zaken: leeftijd van de vest, goede conditie van de onderdelen en de long,… Elke vest die bij ons wordt nagekeken wordt ook min. 24u onder druk gezet. Zo kunnen we eventuele lekkages opsporen. Indien nodig kunnen wij ook onderdelen voor u vervangen. Als de vest na de keuring in goede conditie blijkt te zijn bezorgen wij u uw vest terug samen met een certificaat.

Wat kost een nazicht?

Een nazicht door onze bekwame werknemers kost 25€ excl. BTW en excl. eventuele vervangingsonderdelen onafhankelijk van het merk en type vest

Voor verdere vragen kan u ons steeds contacteren via 03/233.00.67 of [email protected]

Geef een reactie