Van 21 tot 24 juli is het zo ver, The Tall Ships Races komt naar Antwerpen! De prachtige schepen zullen afgemeerd liggen in het Kattendijk-, Willem- en Bonapartedok. De beste manier om al dit moois te aanschouwen is natuurlijk vanop het water. Antwerp Nautical Center is één van de vier exclusieve partners die rondvaarten mag aanbieden tijdens het event. De kapitein van onze sloep “Warose” neemt jullie mee voor een aangename tocht van 50 minuten. Leg hier snel jouw tijdslot vast.

We varen elke dag uit van 21 tot 24 juli. De 50 minuten durende rondvaart neemt jullie mee door de verschillende dokken van de Stadshaven. Vermits de rondvaart start aan onze gebouwen, is er voldoende parkeerplaats voorzien. We vertrekken telkens stipt op het uur om alle deelnemers een aangename en ontspannende vaart te bezorgen. Om jullie de mogelijkheid te geven van het water te genieten in alle comfort voorzien we 6 plaatsen per tocht.

Meer info op onze facebookpagina of website.

Geef een reactie