Nassau Technics

Met het Antwerp Nautical Center heeft Nassau Scheepsbenodigdheden een innoverend concept binnen de pleziervaart op poten gezet. Om de pleziervaarder nog beter van dienst te zijn is nu ook Nassau Technics opgericht. Nassau Technics is uw partner voor alle onderhoud en herstellingen aan plezierjachten. Dankzij een professionele werkplaats gecombineerd met de nodige expertise kan er een brede waaier aan diensten aangeboden worden. Uniek voor het bedrijf is de onderhoudssteiger van 50 meter waar uw boot gerust afgemeerd kan blijven tijdens herstellingen of installatie.

Nassau Technics staat u bij met volgende diensten:

1. Onderhoud & herstelling aan buitenboordmotoren

Samen met gespecialiseerde partners staan we in voor onderhoud & herstellingen aan uw buitenboordmotor. We verzorgen eveneens het winterklaar maken van de motor na het seizoen, dit kan gecombineerd worden met het stockeren van de motor tot volgend seizoen.

2. Onderhoud & herstelling aan binnenboordmotor

We verzorgen onderhoud en herstellingen aan de binnenboordmotor van uw vaartuig. De combinatie van onze expertises zorgt voor een uitgebreide kennis ten dienste van al uw problemen.

3. Verwarming en AC

Als officiële verdeler van Webasto en Kabola kan Nassau Technics u begeleiden bij de aankoop en installatie van uw klimaatregeling doorheen het hele proces.

4. Navigatieapparatuur

Nassau Technics is verdeler van Raymarine, B&G en Simrad producten. Ook voor installatie van deze, en andere boordelektronica kan u bij ons terecht.

Geef een reactie