De koophaven van het Antwerp Nautical Center is een uniek concept in België. Het is een plaats waar een koper verliefd kan worden op zijn toekomstige boot. Aan onze 50 meter lange steiger, met verschillende vingerpieren, is er plaats om een ruim aanbod aan boten te stallen.

Lange steiger met verschillende vingerpieren

De koophaven is 6 dagen op 7 geopend en onze experten staan de voorbijgangers graag bij met eerstelijnsadvies. De ruime openingstijden bieden de nodige flexibiliteit om een bezoek te plannen voor een potentiële aankoop. In een aangename ontvangstruimte kan je de details van het bezoek in alle rust bespreken bij een lekkere tas koffie.

Een deel van de ligplaatsen in de Antwerp Nautical Center haven is beschikbaar voor charterboten. De ruime parking maakt dat klanten met een gerust hart hun wagen kunnen laten staan voor de gehele huurperiode. De centrale ligging van het Antwerp Nautical Center, aan het Albertkanaal en de Schelde, geeft een ideale uitvalsbasis voor dagtochten en meerdaagse reizen. Met trots kondigen we aan dat onze locatie vanaf 2023 een uitvalsbasis voor Linssen Boating Holidays zal zijn.

Nassau Technics voorziet, samen met de verschillende partners van het Antwerp Nautical Center, de mogelijkheid tot het uitvoeren van onderhoud in de haven. Zo kan u hier terecht voor onderhoud of herstellingen aan binnen-/buitenboordmotor, romp, elektronica, veiligheidsuitrusting en navigatie-apparatuur. De aanlegsteiger ligt vlak voor de deur van het Antwerp Nautical Center. Kom dus gerust eens langs met uw boot en stap binnen voor advies op maat. Ook om diesel te tanken kan u bij ons terecht.

De haven van het Antwerp Nautical Center is geen doorsnee jachthaven. De ligplaatsen in de haven zijn enkel beschikbaar voor:

  • Verkoop van boten
  • Verhuur van boten
  • Onderhoud
  • Tanken van diesel
  • Bezoek aan het Antwerp Nautical Center en Nassau Scheepsbenodigdheden

Geef een reactie