Op zoek naar een AIS? Antwerp Nautical Center & Nassau Scheepsbenodigdheden bieden een oplossing.

Het Antwerp Nautical Center is samen met de partners Nassau Scheepsbenodigdheden en Nassau Technics op zoek gegaan naar een betaalbare oplossing voor het AIS vraagstuk waar vele pleziervaarders mee worden geconfronteerd. AIS staat voor Automatic Identification System en wordt al jaren gebruikt in de beroepsvaart. Elk vaartuig uitgerust met AIS zendt zijn GPS positie, voorligging en snelheid uit. Indien het vaartuig ook is uitgerust met een ontvanger kan de informatie van andere schepen weergegeven worden op de plotter. Sinds kort is het, voor vaartuigen die door de Port of Antwerp-Bruges varen, verplicht om uitgerust te zijn met dit systeem.

Er bestaan enorm veel mogelijkheden op de markt met een grote variëteit aan prijzen. Wij helpen u om het systeem te verduidelijken en bieden dit eveneens in een interessant pakket aan.

Installatie

In functie van uw situatie is het mogelijk dat u naast de transceiver nog een extra GPS antenne of VHF antenne, met daarbij horende bekabeling, nodig heeft. De medewerkers van Nassau Technics staan u graag bij met het maken van de juiste keuze. Spring gerust eens binnen voor meer uitleg en informatie.

Nassau Technics

Nassau Technics is uw partner voor onderhoud en herstellingen aan plezierjachten. Dankzij een professionele werkplaats gecombineerd met de nodige expertise kunnen we een brede waaier aan diensten bieden. Uniek is ook onze onderhou­­­dssteiger van 50 meter waar uw boot gerust afgemeerd kan blijven tijdens herstellingen of installatie.

U kan ons telefonisch bereiken via: +32(0)3 328 00 95 of vul HIER een contactformulier in.

Geef een reactie