Graag stellen we jullie de E-wincher 2 voor, een nieuw product dat we toevoegden in ons gamma. Benieuwd? Lees dan zeker verder of kom ons assortiment ontdekken in de winkel!


Ewincher 2

De EWINCHER 2 is een elektrische lierhendel. Deze maakt het draaien aan de lier veel gemakkelijker. Hij ondersteunt de zeilmanoeuvres perfect, zonder de natuurlijke beweging te veranderen. Je vergroot de kracht én de snelheid, met een zeer beperkte inspanning.


De nieuwe elektrische lierhendel is eenvoudig in bediening en gebruik. Ideaal als je op zoek bent naar meer comfort, rust en bedieningsgemak. We hebben een aantal specificaties voor je op een rijtje gezet:

 • Zowel handmatig als elektrisch
 • Eenvoudig in gebruik
 • Waterdicht IPX6 CERTIFIED
 • Verwijderbare oplaadbare batterij
 • Licht van gewicht (2,2 kg)
 • Je behoud het gevoel van een lier, de fysieke inspanning wordt echter veel minder zwaar
 • Ideale positie om inspanning te beperken
 • Geassisteerde of niet-ondersteunende modus zijn beide te gebruiken, ook tegelijkertijd voor maximale precisie.
 • Torgue van 32 kg op de hendel
 • Inclusief lierhendel-houder en tas
 • Configuratie via een Bluetooth app

Zeilen met de EWINCHER 2:

Lieren op zeilboten is zwaar als we de zeilen moeten hijsen of de schoten bij willen stellen in de wind. Daarnaast kan een zeiler maar zelden een ideale positie aannemen om de kracht goed over te brengen. De elektrische lierhendel is ontworpen om jou als zeiler te helpen bij elk mogelijk zeilmanoeuvre. Denk hierbij aan hijsen, schoot bediening, bijstellen, genua reven of zelfs het hijsen van een bemanningslid in de mast.Je kan het ene manoeuvre na het andere uitvoeren, ongeacht je fysieke conditie, leeftijd of kracht. Er verandert dus helemaal niets aan de manier waarop je zeilt, het wordt enkel makkelijker.

Een extraatje is dat de EWINCHER 2 gebruikt kan worden in de ‘assistentie modus’. Hierbij gebruik je de borstel-loze motor, die de manuele kracht drastisch verlaagd. In de handmatige modus gebruik je de lierhendel als een gewone hendel en gebruik je deze speciaal voor de fijn-afstelling. Je kunt ze ook alle twee combineren. Hierbij behaal je uitzonderlijke ophaalsnelheden.


Bekijk het product online of kom langs in de winkel voor meer informatie, daar helpen we u met veel plezier verder!

Geef een reactie