Binnen twee maanden is het zo ver!

Na de succesvolle editie van 2020 kondigen we met veel plezier aan dat het Antwerp Nautical Event opnieuw zal plaats vinden op 18 en 19 september 2021. Samen met 35 gespecialiseerde partners verwelkomen we u bij Nassau Scheepsbenodigdheden in de Antwerpse Stadshaven. Kom en geniet van het uitgebreide pakket aan demonstraties, rondvaarten, bezoek aan diverse schepen en jachten, gratis advies en lezingen voor zowel de pleziervaarder als de binnenvaarder.

Blijf op de hoogte en volg de facebook pagina van het Antwerp Nautical Event 2021, of bekijk onze website.

wat zal er te beleven zijn?

Het Antwerp Nautical Event wilt de bezoeker een totaalbeleving aanbieden zowel voor binnenvaart als yachting. Voor meer info, ga naar de activiteiten pagina op onze website.

Maritieme activiteiten

  • Allerhande activiteiten op en rond het water, van rondvaarten tot een interessant bezoek aan een heus bunkerschip.

Expertise

  • Zowel voor binnenvaart als yachting delen onze partners graag de expertise in hun vakgebied. Hier kan u terecht met al uw vragen.

Speakers corner

  • Lezingen over verscheidene maritieme onderwerpen, onder andere een lezing van Kapitein Piet van Over de oceaan. Meer info volgt.

Bar en catering

  • Geniet van een hapje en een drankje in deze unieke setting langs het water.

Yachting

De yachting krijgt zijn plaats op het exclusieve platform boven de winkelruimte van Nassau Scheepsbenodigdheden. Deze ruimte biedt voldoende plaats om klanten te ontvangen en dankzij een extra horeca stand kan ook hier een drankje genuttigd worden. Door samenwerking met nieuwe partners willen we een breed assortiment aan diensten en producten voorstellen: verhuur en verkoop van boten, verzekeringen, motoren, elektronica en nog veel meer.

Binnenvaart

De bestaande beursruimte breidt uit. Er is het afgelopen jaar geïnvesteerd in de aankoop van twee aanpalende ruimtes waardoor yachting en binnenvaart worden opgesplitst. De beursruimte voor binnenvaart komt in het nieuwe pand waar verschillende bedrijven een eigen stand hebben om hun klanten en geïnteresseerden te ontvangen. In deze ruimte is er eveneens een centrale bar met consumptieruimte voorzien. We kijken er naar uit om enkele nieuwe partners te ontvangen!


Geef een reactie