Sinds de overname van Groothandel François is Nassau ook erkende invoerder voor Kabola Heating Systems. Kabola is marktleider in dieselgestookte ketels voor continu gebruik, door innovatieve ontwerpen en technieken. Kabola heeft verschillende internationale prijzen gewonnen met onze meest milieuvriendelijke en werelds kleinste dieselgestookte centrale verwarmingen.

Sinds de overname van Groothandel François is Nassau ook erkende invoerder voor Kabola Heating Systems. Kabola is marktleider in dieselgestookte ketels voor continu gebruik, door innovatieve ontwerpen en technieken. Kabola heeft verschillende internationale prijzen gewonnen met onze meest milieuvriendelijke en werelds kleinste dieselgestookte centrale verwarmingen.

Nassau Scheepsbenodigdheden erkend invoerder

Met onze vestiging in de haven van Antwerpen als perfecte uitvalsbasis, zijn we voor Kabola dé geprefereerde invoerder in België. We voorzien een snelle levertermijn en kunnen het volledige gamma aanbieden. Wil je meer te weten komen over Kabola? Ontdek dan het onderstaande filmpje of neem eens een kijkje op het volledige gamma van Kabola op kabola.nl.

Geef een reactie