Vanaf 1 juli 2018 zullen Nassau Scheepsbenodigdheden BVBA en Groothandel François BVBA samen verdergaan onder de naam Nassau Scheepsbenodigdheden BVBA.

Betrouwbare Familiebedrijven

Beide bedrijven hebben als traditionele familiebedrijven in elkaar een betrouwbare partner gevonden en zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet. Nassau Scheepsbenodigdheden (sinds 1948) en Groothandel François hebben al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van scheepsmaterialen, yachting en industrie. 

Groter productaanbod, vertrouwde team

De eigenaars vertrouwen erop dat deze fusie enkel positieve veranderingen voor de klant zal meebrengen en garanderen de vertrouwde service door het vertrouwde team. Door de fusie krijgt de nieuwe organisatie een nog groter productaanbod en kan de klant nog sneller en beter bediend worden en dit zowel langs de wal of via het water met de bunkerboten van De Wit Bunkering.

Nu ook levering via het water

Leveren via het water biedt een oplossing voor de mobiliteit en de moeilijke toegang op terminals maar breidt ook de mogelijkheid van levering buiten de openingsuren van de winkel. Het gegeven dat materiaal in speciaal voorziene opslagbakken met de kraan van de bunkerboot aan boord wordt gezet geeft veel meer comfort.

Geef een reactie