Nassau ontwikkelt zich meer en meer als specialist voor de handige pleziervaarder. Daarom neemt het de meest relevante merken in huis en biedt het een ongeziene service in het centrum van de Antwerpse Stadshaven. Hoe dat gaat merk je op de Belgian Boat Show.

Door de recente fusies met o.m. de speciaalzaak François in de Antwerpse Haven is het aanbod voor de jachtschipper die veel aan zijn boot werkt nog meer uitgebreid.

De moderne zaak stelt op de Belgian Boat Show een reeks topproducten uit haar gamma voor. Het zijn pilootmerken die de weg naar de winkel beloodsen. En straks ook naar de heel nieuwe webshop.

Besto reddingsvesten:

Besto produceert alle vormen van reddingsvesten voor zowel de pleziervaarder als de professional en heeft veel ervaring met draagcomfort, veiligheid, technische normen en betrouwbaarheid.

  • Besto zwemvesten voor dinghy zeilen, kano- en kajakvaren en waterski;
  • Besto zwem- en reddingsvesten voor yachting met vaste schuimkern of automatisch opblaasbaar;
  • Besto aangepaste reddingsmiddelen voor huisdieren en kinderen;
  • Besto man overboord recuperatiemiddelen.  

Epifanes yachtingverven en schilderproducten

Het volledige assortiment van hoogwaardige jachtlakken en primers voor zowel boven als onder de waterlijn in één- en tweecomponent systemen.

Torqueedo

Elektrisch varen groeit aan populariteit. Dat komt door de alsmaar verbeterde technologie, de aangepaste kracht rendabiliteit en het efficiënter energiegebruik.  Daardoor is de stille stuwkracht steeds beter aangepast aan de boottypes en de vaarstijl. De actieradius vergroot mee.  
De Torqueedo buitenboordmotoren bestaan in een gamma met een equivalent van 1 pk tot 80 pk.

Talamex opblaasboten

Aqualine: betaalbare (bij)boten – van 2 tot 3,5 m – met vaste aluminiumbodem, lattenbodem of luchtbodem.

Highline: uitgebreid standaardpakket op een topkwaliteit (bij)boot. – van 1,95 tot 4 m. – Versies: X-Light: de lichtste, AirDeck: met opblaasbare kiel, AluDeck: met onderhoudsarme aluminium vloer.

Comfortline: uit hoogwaardig 1100 decitex pvc-doek. Van 2 tot 3,5 m – Zeer volledige standaarduitrusting. Verkrijgbaar met TLS-lattenbodem, TLA luchtbodem, TLX Aluminiumbodem en TLRA RIB – vaste aluminium V bodem.

Star Brite®

Breed gamma aan onderhoudsproducten, zoals aan yachting vereisten aangepaste reinigers, beschermers, teakoliën, maar ook motorolie en brandstofadditieven.

Imhoff zeilkleding: speciale Belgian Boat Show actie

Een volledig Imhoff coastal zeilpak, broek en vest aan € 275,- 
Ademend, comfortabel, licht en met extra getapede naden.

Arimar automatische reddingsvlotten

Arimar produceert een enorm gamma aan automatisch opblaasbare reddingsvlotten die aangepast zijn aan het vaargebied, de SOLAS-normen en het type van jacht waar dit voor gebruikt wordt. Arimar gebruikt Aritech® kunststof voor de drijvers dat met lastertechnologie hoogst nauwkeurig wordt voorgesneden, hoge frequentie thermische verlijming en een uniek schroefsysteem om grepen steviger en duurzamer te bevestigen. ISO 9001 kwaliteit.

Nassau Yachting Scheepsbenodigdheden kan je vinden op de Belgian Boat Show 2019, stand 3051

www.belgianboatshow.be

Geef een reactie