Antwerpen, een stad doordrenkt van maritieme geschiedenis, biedt een unieke manier om haar verborgen schatten te ontdekken: een ontspannen rondvaart door de Stadshaven. Of u nu voor het eerst ’t stad bezoekt of als local een nieuwe blik zoekt, onze rondvaart combineert historische pracht met moderne innovatie. Vanaf het water krijgt u een zeldzaam inkijkje in zowel iconische als minder bekende delen van deze dynamische stad, terwijl u comfortabel kunt genieten van een hapje en drankje.

Waarom kiezen voor een rondvaart?

Een rondvaart door de Antwerpse Stadshaven biedt de kans om historische pakhuizen en moderne architectonische parels, zoals het futuristische Havenhuis en het MAS (Museum aan de Stroom), te bewonderen. Deze ervaring brengt u het samenspel van verleden en toekomst in een ontspannen setting. Laat u omringen door de rust en schoonheid van het water en neem de rijke cultuur en vooruitstrevende ontwikkelingen van Antwerpen in u op.

Maak uw Antwerpse avontuur compleet met een stadsgids en stadswandeling

Wilt u uw avontuur in Antwerpen nog onvergetelijker maken? Combineer uw rondvaart dan met een officiële stadsgids aan boord. Marc Geerts, onze deskundige gids, verrijkt de tocht met boeiende verhalen en unieke inzichten in de rijke cultuur van Antwerpen. Wilt u nog meer ontdekken? Voeg een stadswandeling toe aan uw programma. Begin de dag met een wandeling door de levendige straten van Antwerpen, waar u de architectonische meesterwerken en verborgen parels van ’t stad van dichtbij kunt bewonderen. Daarna stapt u aan boord van onze sloep Warose, waar de gids u verder meeneemt op een tocht door de dynamische Stadshaven. Tijdens de rondvaart wachten er nog meer verrassingen op ulocaties en verhalen die zelfs de meest doorgewinterde Antwerpenaar zullen verbazen.

Benieuwd naar de volledige ervaring?

Ervaar Antwerpen op een nieuwe manier. Boek vandaag nog uw rondvaart en ontdek waarom deze stad een van Europa’s meest fascinerende havensteden is. Wij verwelkomen u graag aan boord om ’t stad vanuit een uniek en ontspannen perspectief te laten zien.

Meer informatie? Neem een kijkje op https://antwerpnauticalcenter.com/verhuur/vaartocht-antwerpen/